Rise Of Legends

Rise of Nations: Rise of Legends CZ

Rise of Nations: Rise of Legends je dlho očakávané pokračovanie Rise of Nation, veľakrát ocenenej real-time stratégie (RTS) pre Windows. Táto hra z dielne Big Huge Games a Microsoft Game Studios vás zavedie do sveta, kde proti sebe stoja sily mágie a technológie. Čakajú vás boje v stovežatých mestách, na žeravých púštiach či vražedne ľadových planinách, plných záhadných netvorov, fantastických strojov aj neuveriteľných čarov a kúziel.
Rise of Nations: Rise of Legends predstavuje v žánri RTS značný krok vpred. Môžte sa tešiť napríklad na celkom nový 3D engine, pôsobivé herné animácie, prepracovaný príbeh, režim pre viacej hráčov, rýchle hry a podporu klanov pre tvorbu on-line herných komunít.
Aj z malej dediny môžte vytvoriť mocnú a výbojnú civilizáciu s fantastickou armádou, s ktorou potom vyjdete dobývať svet. V bitkách s nepriateľom si plne vyskúšate svoj strategický um – môžte využívať formácie, ovládanie jednotiek aj hrdinských schopností. Musíte odhaliť dávnu minulosť svojej zeme, zjednotiť ľud a viesť ho do boja proti nepredstaviteľnej hrozbe.
  • Katalógová cena s DPH: 4,99 € (4,16 € Cena bez DPH)

  • Akčná zľava 50,00 % - ušetříte : 2,49 €

  • 2,50 €
  • (Cena bez DPH 2,08 €)