Brigade E5: New Jagged Union

Brigade E5: New Jagged Union

Brigade E5: New Jagged Union je taktická hra, ktorá hráča prenesie na tropický ostrov Palinero, zmietaný občianskou vojnou. Vyberte si jednu zo strán snažiacich sa presadiť svoje záujmy alebo sa staňte neutrálnou silou a riešte krízové situácie tak, aby sa na ostrov vrátil poriadok.

Hra je založená na systéme SPM (Smart Pause Mode), ktorý pripomína ťahové taktické akcie. Na rozdiel od ťahových stratégií, nemajú hráči pridelené žiadne "akčné body", ale môžete im pri zastavenom čase zadať sériu rozkazov, ktoré potom vykonávajú (podobný systém ako v úspešnej UFO: Aftermath).
Arzenál 100 detailne vymodelovaných zbraní uspokojí i náročné vojenské typy, aj tu nájdete niekoľko druhov munícií, granátov, neprestrelených viest a ďalšieho vybavenia. Hráči budú mať rovnako možnosť vybaviť zbrane rôznymi doplnkami ako sú zameriavače, granátomety alebo bajonety.
Na rozdiel od iných stratégií podobného typu ponúka Brigade E5 aj niekoľko módov hry pre viacerých hráčov (CTF, Deathmatch, Fortress) cez LAN i internet.
  • Katalógová cena s DPH: 4,99 € (4,16 € Cena bez DPH)

  • Akčná zľava 50,00 % - ušetříte : 2,50 €

  • 2,49 €
  • (Cena bez DPH 2,08 €)